Solex tochten

18 Holes golf

Footgolf

Bumper-Football

 

Pitch&Putt Groningen

Solexavontuur is een activiteit van Pitch&Putt Groningen. Beleef een compleet dagje uit bij ons! Combineer het solex rijden ook eens met een andere activiteit...Maak uw dag helemaal compleet door af te sluiten met een BBQ.

Info
Solexavontuur Groningen! Da's toeren en genieten
Solex avontuur is hèt avontuur waarbij u met collega's, familieleden of vrienden er op uit gaat op een ‘Fiets met een solexmotor’ oftewel, de Solex! Deze niet dagelijkse bezigheid zorgt voor veel pret vooraf, maar zeker ook onderweg. Iedereen met een rijbewijs of bromfiets certificaat kan met een Solex op pad. Stelt u zichzelf eens voor in een leren jas met bijbehorende solexcap, tuffend door het Groninger Land. Wist u dat met een snelheid van ongeveer 25 km/h de stad Groningen en naaste omgeving er heel anders uit? U ziet dingen die u anders gemist zou hebben. Samen op de Solex biedt u ontspanning en rust en dat terwijl u toch actief bezig bent.
image
Met leren jas en cap
image
Op pad
image
Drankje
na afloop
Salient
image
De veiligheidsinstructie
image
Pech
onderweg?
Op zoek naar een ludiek uitje; terug naar de rust en het geluk van de jaren 60
Een Solextoer door het Grunninger Land. Beleef het Groningse landschap eens op een andere manier. Samen met vrienden, collega’s of familie er op uit! Een (bedrijfs)uitje om niet snel te vergeten. Met minimaal 8 personen gaat u samen met een gids op pad. Lekker toeren, kletsen en gelijktijdig genieten van de natuur. Wie wil dat niet? In de jaren 60 was de Solex een alledaagse bezienswaardigheid. Vrolijk, met een vaartje van ongeveer 25 km/h, verplaatsten hele volksstammen zich met de Solex over 's Neerlands wegen. Het was een populaire bezigheid. Wij bieden u de mogelijkheid om dit ook te ervaren. Mocht u nou niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs dan bieden wij u de mogelijkheid om mee te rijden op een electrische fiets.
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5

Contact Details

Bel ons
050 3080 123
Adres
Bieskemaar 10, 9735AE, Groningen
Email

Eten en Drinken!

Voor of na uw "Solexavontuur" met zijn allen gebruik maken van een gezonde lunch, een borrel met heerlijke oude kaas en bitterballen of laat u verwennen door onze kok die voor u gaat BBQ'en. .

 • Basis (prijs p.p.)
 • €35,00
 • -
 • Gids
 • Leren jas en cap
 • Gids
 • Reserveer
 • Basis Extra (prijs p.p.)
 • €38,50
 • Koffie, thee en Groninger koek
 • Gids
 • Leren jas en cap
 • 29 km "ploffen"
 • Reserveer

frontpage frontpage “Solexavontuur Groningen! Da's toeren en genieten Wij bieden u het Solex avontuur aan in Groningen!

Gezellig in groepsverband een tocht maken op de nostalgische Solex in de nabijheid van de stad Groningen. Dit kan bij Solexavontuur Groningen! Het Solexavontuur is uitermate geschikt voor personeelsuitjes of als teambuilding of bijvoorbeeld met familie of vrienden. Toertochten Met een toertocht op de Solex, door het mooie landschap, gaat u helemaal terug in de tijd. U kunt uw tocht op een Solex koppelen aan diverse arrangementen bij Solex avontuur. Wat dacht u van Pitch & Putt Golfen, het golfspel voor iedereen, of een stadswandeling of rondvaart in de stad Groningen.

Solexavontuur is een activiteit van Pitch&Putt Groningen

Mocht u op zoek zijn naar nog een activiteit voor uw dagje uit; bij Pitch&Putt Groningen kunt u 18 holes golfen, een hele leuke activiteit voor iedereen, ook als je het nog nooit gedaan hebt. U kunt ook gaan footgolfen, wij hebben 12 uitdagende footgolf holes voor u. Of kies voor onze nieuwste activiteit; Bumper-Football!

Nog even dit/Aandachtspunten

Als u mee gaat met een solexrit dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Mocht u deze niet hebben dan kan er een electrische fiets gehuurd worden. Er mag geen alcohol genuttigd worden, zowel voor als tijdens de rit. De tochten worden aangeboden v.a. 8 deelnemers.

Lees meer

Wat is er nog meer te doen?

Kies eens voor het arrangement "hele dag onder de pannen". Begin met 18 holes golf, vervolgens mag u genieten van een uitgebreide lunch en na de lunch gaat u solex rijden. Als u terug bent sluiten we de dag af met een drankje naar keuze.

Wilt u meer weten over dit arrangement?

Solexavontuur Groningen Da's Toeren en Genieten!

Reactie van een deelnemer

Harrie Jager

Na wat gedebatteer over de oorsprong van de SoleX, was het moment dan aangebroken om de zware lange leren jassen te passen en de daarbij behorende hoofddeksels op te zetten. Ietwat hilarisch maar absoluut fotogeniek. Een professionele uitleg over de bediening van de “plof” bracht de meeste deelnemers direct in de sfeer van de jaren ’60. Even later pruttelden de eersten al over het terrein om warm te draaien. Komisch gezicht al die zwarte “fietsen met hulpmotor” met daarop de bestuurders in een wel heel erg opvallende outfit.

-Harrie Jager

+31 (0)50-3080123

Adres

23 Salient Road
Bieskemaar 10
London, United Kingdom
9735 AE
PO-LDN 123
Groningen, Nederland

Start tijden ritten

Monday - Friday
Dinsdag - Zondag
09:00 - 17:00 (GMT 0)
10:00 uur
New item
13:30 uur
New item
17:00 uur